عملیات تعقیب تروریستها در شمال لبنان + فیلم

چهارشنبه 7 آبان 1393
13:15
عملیات ارتش لبنان برای دستگیری تروریستها در مناطق مختلف طرابلس در شمال این کشور همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش لبنان برای دستگیری اعضای گروههای تروریستی، نیروهای خود را به مناطق مختلف طرابلس در شمال لبنان اعزام کرده است.

ارتش لبنان اعلام کرده تا زمانی که افراد تحت تعقیب به ویژه "شادی المولوی" و "اسامه منصور" سرکردگان تروریست ها را بازداشت نکند، صحنه را ترک نمی کند.

"سلیمان فرنجیه" مسؤول اطلاع رسانی جریان "المرده" به العالم گفت: برخی گروه ها تلاش می کنند با فراری دادن اعضای گروههای مسلح، با ارتش لبنان تسویه حساب کنند؛ این اقدام پایه گذار درگیری ها و کشتارهای جدیدی می شود و ما با آن مخالفیم.

حملات تروریستی جدید تنها در طرابلس مشاهده نمی شود و به سایر مناطق لبنان نیز امتداد یافته است. اما نهادهای امنیتی در صیدا با پیش دستی، طرح گروهی تروریستی وابسته به "احمد الاسیر" مبلغ تکفیری را برای حمله به مجتمع فاطمه الزهرا (س) و مرکز اطلاعات ارتش در این شهر خنثی کردند.

شیخ "ماهر حمود" رئیس تحادیه جهانی علمای مقاومت به العالم گفت: بدون شک همه این اقدامات با یکدیگر ارتباط دارند و بدون شک، طرح آمریکایی اسرائیلی، یک طرح تکفیری است و شکر خدا شرایط صیدا همانند طرابلس و شمال برای اینگونه درگیری ها فراهم نیست.

این هفته گروه های تروریستی در باب التبانه طرابلس و مناطق اطراف، اقداماتی تروریستی را آغاز کردند که با واکنش سریع ارتش لبنان، اعضای گروه های تروریستی مجبور به فرار از مواضع خود شدند.

tt-28-22:30   

0% ...

آخرین اخبار

ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد


دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است