دیدار ژنرال آمریکایی با پادشاه بحرین

پنج‌شنبه 8 آبان 1393
12:06
دیدار ژنرال آمریکایی با پادشاه بحرین العالم ـ پادشاه بحرین روز گذشته در کاخ "الصخیر" از ژنرال "لوید جی استین" رییس فرمانده مرکزی امریکا استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ملک حمد بن عیسی آل خلیفه" در این دیدار، روابط تاریخی مستحکم، هماهنگی های مشترک و نیز پیشرفت همکاری های دوجانبه در بسیاری از جنبه ها میان منامه - واشنگتن را به عنوان دو کشور هم پیمان ستود.

پایگاه "مرآه البحرین"در این زمینه نوشت: پادشاه بحرین در این دیدار همچنین بر توسعه روابط دوستانه و همکاری های روبه رشد در جنبه های مختلف از جمله همکاری های دفاعی و نظامی تاکید کرد.

وی بدون اشاره به حمایت آمریکا از گروهک های تروریستی در منطقه که موجب برافروختن آتش جنگ در خاورمیانه شده است، ادعا کرد: بحرین از تمام تلاش هایی که برای تحکیم امنیت و ثبات در منطقه صورت می گیرد، حمایت می کند!

کشور کوچک بحرین از سال 2011 با اعتراض های مردمی مواجه است و رژیم آل خلیفه با کمک کشورهایی همچون عربستان به شدت با مردم معترض این کشور برخورد می کنند و کشورهای غربی از جمله آمریکا در مقابل اقدامات خشونت بار رژیم آل خلیفه همواره سکوت اختیار کرده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: ایران بالگرد ما را ساقط کرده است


غریب‌آبادی: پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی آمریکا «تلاشی خطرناک» برای پاک‌سازی مسئولیت متجاوزان است


آغاز تحقیقات علیه بن گویر در ایتالیا


پیام رئیس مجلس به مناسبت صد روز جهاد ملت ایران


اعلام ‌همبستگی وزرای ‌کشور سازمان ‌همکاری‌های ‌شانگهای با ایران


پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره) برقرار شد


فرمانده نزاجا: برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید آماده هستیم


وزارت دفاع: دست رزمندگان اسلام را پرتوان‌تر خواهیم کرد


پاسخ بقائی به نخست‌وزیر آلبانی: برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید


واشنگتن‌پست: ترامپ در بن‌بست راهبردی فزاینده گرفتار شده است