خواننده تروریست لبنانی تسلیم می‌شود؟

دوشنبه 12 آبان 1393
17:17
خواننده تروریست لبنانی تسلیم می‌شود؟ معاون فرمانده نیروهای امنیت ملی فلسطینی در لبنان گفت: فضل شاکر خواننده لبنانی و همدست احمد الاسیر، در اردوگاه عین الحلوه پناه گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشگر منیر المقدح افزود: فضل شاکر تماس هایی برای تسلیم خودش به دولت لبنان انجام داده تا پس از رسیدگی به اتهاماتش، به زندگی عادی بازگردد، ما نیز در این زمینه به وی کمک می کنیم.   

سال گذشته در حملات هواداران شیخ تندروی سلفی " شیخ احمد الاسیر" به نظامیان ارتش لبنان، فضل شاکر خواننده لبنانی نیز حضور داشت و پس از حمله گسترده ارتش به مواضع این شیخ تندرو و فرار تروریست ها از طرابلس، شاکر نیز به اردوگاه آوارگان فلسطینی گریخت.

معاون فرمانده نیروهای امنیت ملی فلسطینی در لبنان با اشاره به اینکه اطلاعاتی درباره شیخ احمد الاسیر در اختیار نیست، ادامه داد : نیروهای امنیتی موفق به حفظ امنیت اردوگاه عین الحلوه شدند.

المقدح تصریح کرد، فلسطینیان ساکن لبنان متعهد به ضرورت خارج ساختن سلاح از اردوگاه ها و ساماندهی وضعیت اردوگاه ها هستند و ما با هر آنچه سیاستمداران لبنان تصمیم بگیرند، موافقیم. 

وی خاطر نشان کرد: همکاری با ارتش لبنان برای کنترل اوضاع ادامه دارد و در جریان درگیری های اخیر طرابلس، هیچ طرفی به دعوت های گروه های مخالف ارتش پاسخ نداده است.

المقدح ضمن تاکید بر همکار امنیتی فلسطینی - لبنانی در اردوگاه عین الحلوه گفت که سلاح فلسطینی ها هرگز در لبنان هیچ طرفی را هدف نمی گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی


دشمنان از ترس تبیین هوشمندانه راهبردهای نظام، کمال خرازی را شهید کردند


ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد


دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید