خواننده تروریست لبنانی تسلیم می‌شود؟

دوشنبه 12 آبان 1393
17:17
خواننده تروریست لبنانی تسلیم می‌شود؟ معاون فرمانده نیروهای امنیت ملی فلسطینی در لبنان گفت: فضل شاکر خواننده لبنانی و همدست احمد الاسیر، در اردوگاه عین الحلوه پناه گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشگر منیر المقدح افزود: فضل شاکر تماس هایی برای تسلیم خودش به دولت لبنان انجام داده تا پس از رسیدگی به اتهاماتش، به زندگی عادی بازگردد، ما نیز در این زمینه به وی کمک می کنیم.   

سال گذشته در حملات هواداران شیخ تندروی سلفی " شیخ احمد الاسیر" به نظامیان ارتش لبنان، فضل شاکر خواننده لبنانی نیز حضور داشت و پس از حمله گسترده ارتش به مواضع این شیخ تندرو و فرار تروریست ها از طرابلس، شاکر نیز به اردوگاه آوارگان فلسطینی گریخت.

معاون فرمانده نیروهای امنیت ملی فلسطینی در لبنان با اشاره به اینکه اطلاعاتی درباره شیخ احمد الاسیر در اختیار نیست، ادامه داد : نیروهای امنیتی موفق به حفظ امنیت اردوگاه عین الحلوه شدند.

المقدح تصریح کرد، فلسطینیان ساکن لبنان متعهد به ضرورت خارج ساختن سلاح از اردوگاه ها و ساماندهی وضعیت اردوگاه ها هستند و ما با هر آنچه سیاستمداران لبنان تصمیم بگیرند، موافقیم. 

وی خاطر نشان کرد: همکاری با ارتش لبنان برای کنترل اوضاع ادامه دارد و در جریان درگیری های اخیر طرابلس، هیچ طرفی به دعوت های گروه های مخالف ارتش پاسخ نداده است.

المقدح ضمن تاکید بر همکار امنیتی فلسطینی - لبنانی در اردوگاه عین الحلوه گفت که سلاح فلسطینی ها هرگز در لبنان هیچ طرفی را هدف نمی گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است