العبادی: عاشورا عاملی برای وحدت عراقی‌ها

چهارشنبه 14 آبان 1393
08:19
العبادی: عاشورا عاملی برای وحدت عراقی‌ها نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق ابراز امیدواری کرد که عاشورا به عاملی برای وحدت همه اقشار مردم برای پاکسازی این کشور از گروه تروریستی داعش تبدیل شود.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر العبادی" از همه نهادهای نظامی ، وزارتخانه ها و تولیت آستان های مقدس امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) که برای تأمین امنیت مراسم عاشورای حسینی و میلیون ها زائر داخلی وخارجی تلاش کردند ، قدردانی کرد.
العبادی افزود : همکاری زائران داخلی و خارجی با نیروهای امنیتی برای برگزار شدن  مراسم عاشورای حسینی به بهترین نحو نیز جای تشکر دارد.
نخست وزیری عراق خاطرنشان کرد: ما از خداوند متعال می خواهیم که عاشورای حسینی به عاملی برای وحدت همه اقشار مردم عراق برای پاکسازی این کشور از عوامل گروه تروریستی داعش و برقراری آرامش و آمنیت در همه مناطق تبدیل شود .
عثمان الغانمی فرمانده عملیات فرات میانه روز سه شنبه اعلام کرد که 6 میلیون و 500 هزار زائر حرم حسینی برای برگزار کردن مراسم عاشورا وارد کربلای معلا شدند .
منطقه فرات میانه شامل استان های نجف اشرف ، کربلای معلا ، دیوانیه ، بابل و المثنی می شود .

0% ...

آخرین اخبار

آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی