اردن سفیر خود را از تل آویو فرا خواند

چهارشنبه 14 آبان 1393
21:40
اردن سفیر خود را از تل آویو فرا خواند اردن در اعتراض به نقض مکرر حریم قدس توسط رژیم صهیونیستی پس از درگیری جوانان فلسطینی با پلیس این رژیم، سفیرش در تل آویو را فراخواند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری اردن، عبدالله النسور نخست وزیر اردن، به ناصر جوده، وزیر خارجه این کشور دستور داده سفیر این کشور در تل آویو را برای رایزنی و همچنین در اعتراض به نقض فزاینده و بی سابقه حریم قدس فرا بخواند. 

وی همچنین به جوده دستور داده است شکایتی فوری از تعدی رژیم صهیونیستی به قدس شریف تنظیم و به سازمان ملل ارسال نماید.

دفتر نمایندگی اردن در سازمان ملل متحد بنا به دستور وزیر امور خارجه، تدابیر لازم دیپلماتیک را به منظور شکایت به شورای امنیت سازمان ملل متحد فراهم کرده است. 

یهودیان افراطی با حمایت پلیس صهیونیستی به ورود گردشگران خارجی به الاقصی از طریق باب المغاربه که بر آن سیطره دارند، اقدام کرده و در صدد ورود به مسجد، انجام مناسک خاص خود و ترویج عقیده ساخت "معبد سلیمان" به جای مسجد الاقصی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد