درخواست مرجعیت عراق برای مبارزه با فساد نهادهای امنیتی

جمعه 16 آبان 1393
19:26
درخواست مرجعیت عراق برای مبارزه با فساد نهادهای امنیتی نماینده مرجعیت عراق بر لزوم مبارزه با فساد در نهادهای امنیتی این کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سید احمد الصافی نماینده مرجعیت در کربلای معلا در خطبه های نماز جمعه در صحن بارگاه امام حسین (ع) گفت : برخی از نهادهای امنیتی به صورت حرفه ای و علمی تشکیل نشده اند که این امر ریشه در اختلافات سیاسی و کوتاهی مسؤولان دارد.
الصافی خاطرنشان کرد: فساد در نهادهای امنیتی با وجود اختصاص مبالغ هنگفت به این نهادها، باعث ناکارآمدی و ناکارایی نهادهای مذکور شده است لذا باید با هر گونه فساد در آنها مبارزه کرد.
نماینده مرجعیت در کربلای معلا افزود : وظیفه نهادهای امنیتی و نظامی دفع خطرات خارجی و حفظ امنیت داخلی است و این نهادها باید از معیارهای لازم برخوردار باشند .
سید الصافی همچنین از موفقیت های ارتش در مبارزه با تروریست ها خبر داد و افزود : نیروهای ارتش و نیروهای مردمی در برخی مناطق عراق پیروزمندانه از میدان جنگ با تروریست ها بیرون آمده اند و این نیروها باید برای دفع خطرات تروریستی همیشه در صحنه حاضر باشند . 
سید الصافی خواستارپایان دادن به اختلافات سیاسی شد و افزود : تجربه نشان می دهد که اختلافات گروه های سیاسی ضرباتی سنگین به عراق وارد کرده و مانع پیشرفت کشور در بخش های مختلف از جمله بخش نظامی و امنیتی شده است و سنگین ترین این ضربات فرصت یافتن تروریست ها برای ورود به عراق و تصرف برخی مناطق بوده است .
سید الصافی با درخواست از گروه های سیاسی برای بازنگری در سیاست های خود که گاه به منافع ملی عراق ضربه زده است ، گفت : گروه های سیاسی باید اوضاع حساس کنونی عراق را به خوبی درک کنند و منافع ملی کشور را در نظر بگیرند .

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش