"زندگی در کابوس"؛ روایتی از اهالی موصل

دوشنبه 19 آبان 1393
15:58
یک روزنامه انگلیسی زندگی اهالی موصل زیر سلطه تروریستهای داعش را نوعی کابوس توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "پاتریک کاکبرن" گزارشگر روزنامه ایندیپندنت تأکید کرد: یکی از سنی هایی که توانسته است از موصل فرار کند، درباره زندگی در موصل که از پنج ماه پیش به دست عناصر داعش افتاده است، گفت: زندگی در آنجا، به مثابه کابوسی وحشتناک است.

وی که از ترس نخواست نامش فاش شود، افزود: مردم از زمانی که عناصر داعش ویران کردن مساجد و بارگاه ها نظیر بارگاه حضرت یونس را آغاز کردند، پا به فرار گذاشتند. آن ها در توجیه تخریب مساجد می گفتند: این ها مسجد نیست، بلکه اماکنی برای مرتدها است.

به گفته این منبع، داعش خانه هایی را که صاحبان آن ها در خانه نباشند تصرف می کند، و  همواره به منازل سر می زنند و اگر کسی در آن خانه باشد از او می خواهند مدارکی ارائه بدهد که ثابت کند او صاحب خانه است؛ و در صورتی که نتواند مدارکی ارائه دهد، 10 روز مهلت می دهند تا آن خانه را تخلیه کنند.

این شخص که با کمک دوستانِ کُردِ خود از موصل گریخته است، خاطر نشان کرد: زندگی به عنوان یک عراقی سنی در موصل، آمیزه ای از زندگی طبیعی ِ معمولی به همراه ترس و اضطراب است.

داعش قوانینی غیرمتعارف در موصل برقرار کرده است که از میان آن ها می توان به ممنوعیت سیگار، ممنوعیت استفاده از تصاویر کارتون تام و جری بر روی دیوار مدارس و همچنین الزامی بودن استفاده از نقاب برای زنان اشاره کرد.

وی سپس به بیان یکی از خاطرات خود از رفتار داعشی ها پرداخت و گفت: یک بار زنی را در حال خرید آبمیوه مشاهده کردم. زن نقاب را از روی صورتش برداشت تا آبمیوه را بنوشد ناگهان یکی از داعشی ها با چوبدستی به سرِ زن کوبید، بی آن که متوجه حضور شوهر آن زن، در کنار او شود. شوهر ِ زن با مرد درگیر شد و او را کتک زد.

وی در پایان تاکید کرد که اگر ارتش عراق به موصل بازگردد با استقبال مردم مواجه خواهد شد، زیرا تحت حاکمیت داعش می میریم.

26

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد


اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد