ازدواج رئیس کلیسا با 39 زن و یک دختر 14 ساله !

چهارشنبه 21 آبان 1393
11:41
ازدواج رئیس کلیسا با 39 زن و یک دختر 14 ساله ! کلیسای مورمونها اعتراف کرد که مؤسس این فرقه با حدود 40 زن ازدواج کرده، که یکی از آنان دختری 14 ساله بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کلیسای موسوم به "عیسی مسیح قدیسان آخر الزمان" (مورمونها) در ایالت یوتای آمریکا سرانجام پس از 200 سال اعتراف کرد که مؤسس این فرقه با چهل زن ازدواج کرده بود و نه یک زن.
 

این کلیسا در مطلبی تحت عنوان "تعدد همسران در کرتلند و نوو" اذعان کرد که "ژوزف اسمیت" مؤسس این کلیسا چندین همسر داشت و در روزهای آخر نیز به اطرافیانش اجازه چند همسری داده بود.
در این مطلب تأکید شده است که برآوردهای انجام شده حاکی است که وی بین 30 تا 40 همسر داشت.
این فرقه آمریکایی به دلیل نحوه تعامل با زنان و سیاهپوستان و جلوگیری از رسیدن آنان به درجات بالا در این کلیسا تا سال 1978، به شدت با انتقاد مواجه شد.
سن زنان اسمیت بین 20 و 40 سال عنوان شده است ولی در یک مورد استثنا وی با دختر یکی از دوستان نزدیکش ازدواج کرد که 14 سال داشت.
کلیسای مورمونها در سال 1830 تأسیس شد، و در سال 1890 و در پی تهدید دولت وقت آمریکا مبنی بر حذف عنوان ایالت از یوتا، مجبور شد قانون چند همسری را لغو کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند