چرا اردوغان از تحولات سوریه خشمگین است؟

چهارشنبه 21 آبان 1393
18:40
العالم - عضو ارشد حزب اتحاد دموکراتیک کردستان سوریه ضمن تاکید بر دخالت ترکیه در حوادث سوریه و حمایت این کشور از تروریست های داعش، از آزادی قریب الوقوع عین العرب به همت مبارزان کرد خبر داد.

"محمد ایبش" شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم، با تاکید بر آنکه اظهارات "صالح مسلم" رئیس حزب دموکراتیک سوریه بدون دلیل و برهان نیست و مستند به اطلاعات موثق است و ثابت می کند ترکیه به گروهک تروریستی داعش در عین العرب و همچنین گروهک النصره که روی دیگر داعش در مناطق مختلف سوریه است، کمک می کند.

ایبش افزود: ترکیه تلاش می کند که امنیت و استقرار مناطق سوری نزدیک با مرز خود را با دلایل واهی متزلزل کند و هدف سران آنکارا از این اقدام برای همه مشخص است و ترکیه قصد دارد با حمایت از داعش و جبهه النصره نقش خود را در امور داخلی سوریه پررنگ کند.

وی تاکید کرد: البته این مساله بسیار بعید است وامکان ندارد که ما در حزب اتحاد دموکراتیک و جنبش جامعه دموکراتیک به ترکیه اجازه دخالت در مناطق خود را بدهیم و نیروهای دفاع مردمی نیز برای مقابله با هجوم به شهر عفرین آمادگی کامل دارند.

ایبش با اشاره به اوضاع فعلی عین العرب، افزود: درباره عین العرب نیز بر اساس اطلاعاتی که به ما رسیده نیروهای دفاع مردمی به کمک لشکر جبهه کردها و احرار سوریه، تروریست های داعش را خیابان به خیابان در عین العرب تعقیب کرده و طی چند روز آینده خبر آزادی این شهر به گوش شما خواهد رسید.

عضو ارشد حزب اتحاد دموکراتیک کردستان سوریه تاکید کرد: داعش و جبهه النصره، هر دو از تفکر و ایدئولوژی سلفی تکفیری برخوردارند و در این زمینه تفاوتی با هم ندارند.

وی ترکیه را متهم کرد که تلاش می کند این مفهوم را به کشورهای منطقه القا کند که از تروریست های داعش حمایت خواهد کرد. ایبش از کشورهای غربی نیز خواست که این موضوع را درک کنند که اردوغان برای دخالت در مسائل داخلی سوریه دچار نوعی "جنون" است.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


دولت برزیل از پذیرش سفیر و سرکنسول رژیم صهیونیستی خودداری کرد


ایروانی: ایران هرگز در برابر فشار تسلیم نخواهد شد


پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت