ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی

جمعه 23 آبان 1393
15:40
ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی رژیم صهیونیستی در اقدامی کم سابقه از اعمال محدودیت سنی برای ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی خودداری کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، درحالیکه نظامیان رژیم صهیونیستی به صورت معمول محدودیتهای بسیاری را برای ورود فلسطینی ها به مسجد الاقصی اعمال می کند، نمازگزاران فلسطینی امروز بدون محدودیت سنی توانستند وارد این مکان مقدس شوند.

این اقدام مسؤولان صهیونیست به دنبال متشنج شدن اوضاع در مناطق شرقی قدس اشغالی و به ویژه در مسجدالاقصی در روزهای اخیر صورت می گیرد.

نیروهای رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته ، محدودیت های زیادی را در زمینه ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی ایجاد کرده اند، و این درشرایطی است که به شهرک نشینان اجازه داده اند که تحت حمایت آنان وارد مسجدالاقصی شوند و به این مکان مقدس هتک حرمت کنند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است


تغییر بزرگ در نظم جهانی؛ بریکس کشورهای خاورمیانه را جذب می‌کند


داسیلوا: ترامپ جهان را تهدید می‌کند