10 هزار کشته در عراق از آغاز 2014

چهارشنبه 28 آبان 1393
19:09
10 هزار کشته در عراق از آغاز 2014 سازمان ملل با اشاره به کشته شدن 10 هزار نفر و مجروح شدن 20 هزار تن در عراق از آغاز سال 2014، آن را جنایت داعش با عنوان "کشتار جمعی" برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان ملل همچنین آمادگی خود را برای اعزام کمیته ای به عراق برای تحقیق درباره جنایات گروه تروریستی داعش خبر داد.

"زید بن رعد الحسین" کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در سخنرانی خود در جلسه شورای امنیت درباره وضعیت عراق گفت: داعش جنایات غیر قابل انکار و فجیعی را مرتکب شده که زبان از بیان آن عاجز است.

وی افزود: جنایات داعش در عراق را می توان کشتار جمعی در نظر گرفت، زیرا از ابتدای سال جاری  10 هزار عراقی کشته و20 هزار نفر نیز مجروح شده اند.

کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل افزود: کشتار، هتک حرمت، تجاوز، فروش زنان، دختربچه ها و کودکان به عنوان برده و کنیز و نقض حقوق اقلیت های مذهبی از جمله جنایات داعش است و این گروه تروریستی هیچ حقی از مردم عراق را به رسمیت نمی شناسد.

وی افزود: داعش دختران زیر 12 سال را به اسارت گرفته و به فروش می رساند؛ کودکان را مجبور به تماشای اعدام ها می کند و برخی کودکان را در صفوف نظامیان خود به کار می گیرد.

وی با تاکید برضرورت تعقیب عوامل این جنایات گفت: ما می توانیم کمیته حقیقت یابی را برای بررسی جنایات داعش در عراق اعزام کنیم.

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز سه شنبه جلسه ای با حضور "نیکولای ملادینوف" نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل برای بررسی وضعیت عراق تشکیل داد.

تحرکات داعش در عراق و سوریه برای گسترش دامنه نفوذ خود در این دو کشور نگرانی جامعه بین الملل را برانگیخته است، به گونه ای که چندین کشور عربی و غیرعربی، پیش از آغاز حملات ائتلاف بین الملل به رهبری آمریکا علیه مواضع داعش، درباره تلاش های این گروه برای تسلط بر این دو کشور هشدار داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد