"اوباما خواستار بهبود روابط عربستان و ایران است"

يکشنبه 2 آذر 1393
19:03
یک روزنامه عربستانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا در دیدار با یک مقام سعودی، وی را به عادی سازی روابط با ایران تشویق کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه اینترنتی "ایلاف" عربستان به نقل از یک "منبع خبری آگاه" نوشت: آمریکا از عربستان می خواهد که روابط خود را با ایران عادی کند.

این منبع آگاه مدعی شده است که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا از شاهزاده متعب بن عبدالله وزیر گارد ملی عربستان خواسته است که برای عادی سازی روابط کشورش با ایران تلاش کند.

شاهزاده متعب که پسر عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان است، برای سفری چند روزه به آمریکا رفته است که احتمالاً سفرش را تا فردا به عنوان آخرین روز مذاکرات ایران و گروه 1 + 5 درباره برنامه هسته ای تهران، ادامه خواهد داد.

روزنامه ایلاف به نقل از این منبع آگاه، بدون ذکر نام نوشت: هیأتی که به ریاست شاهزاده متعب به آمریکا سفر کرده است، احساس می کند که واشنگتن درپی توافق با ایران است.

این منبع افزود: اوباما در دیدارش با شاهزاده متعب چند بار بر لزوم تلاش عربستان برای عادی سازی روابط خود با ایران تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم