انتقام آل‌خلیفه از مردم با حمله به منزل عالم بحرینی

سه شنبه 4 آذر 1393
13:40
انتقام آل‌خلیفه از مردم با حمله به منزل عالم بحرینی انجمن حقوق بشر بحرین حمله نیروهای آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم عالم سرشناس بحرینی را به هدف گرفتن انتقام شکست انتخابات اخیر دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انجمن حقوق بشر بحرین حمله نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم در شهر الدراز را محکوم کرد.
نیروهای آل خلیفه بامداد امروز (سه شنبه) به منزل این روحانی و عالم سرشناس بحرینی یورش بردند و به بهانه بازرسی به تخریب وسایل منزل و ارعاب ساکنان آن پرداختند.
نیروهای آل خلیفه پس از آن، از کارت شناسایی خانواده این عالم بحرینی عکس گرفتند.
انجمن حقوق بشر بحرین تأکید کرد که رژیم آل خلیفه مسؤول قانونی این اقدام علیه شیخ عیسی قاسم و خانواده اش است.
این انجمن، حمله به منزل شیخ عیسی قاسم را تهدید علیه جان و موقعیت دینی و ملی این عالم توصیف کرد.
انجمن حقوق بشر بحرین تأکید کرد که رژیم آل خلیفه در حال انتقام گرفتن به خاطر شکست انتخابات است؛ و به جای اجرای فوری توصیه های کمیته تحقیق بسیونی و مقررات ژنو و ایجاد تحولات ریشه ای در کشور به سوی عدالت و انتقال قدرت و دموکراسی، در حال افزایش اقدامات امنیتی است.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند