ادعای آل خلیفه مبنی بر انفجار در منطقه الدراز بحرین

سه شنبه 4 آذر 1393
23:07
ادعای آل خلیفه مبنی بر انفجار در منطقه الدراز بحرین العالم - وزارت کشور بحرین از انفجار در منطقه الدراز این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به دنبال حمله دهها نیروی امنیتی رژیم آل خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم عالم بزرگ این کشور و ایجاد رعب برای خانواده ایشان، تحولات در این کشور، روند سریعی به خود گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت کشور بحرین در صفحه اش بر روی پایگاههای اجتماعی ادعا کرد که بر اثر وقوع یک انفجار در منطقه الدراز دو نیروی امنیتی این کشور، زخمی شدند که برای مداوا به بیمارستان منتقل شده اند.

سایت "مرآة البحرین" با نقل این خبر از صفحه وزارت کشور بحرین، به نقل از آن نوشت که نهادهای امنیتی ذیربط اقدامات لازم در این باره اتخاذ خواهند کرد.

یادآور می شود به دنبال ورود نیروهای امنیتی به بیت آیت الله شیخ عیسی قاسم، شمار زیادی از مردم و علمای این کشور با حضور در مسجد امام صادق (ع) منطقه الدراز، حمایت خودشان را از این عالم بزرگ اعلام و بر ضرورت حفظ جایگاه علما تأکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد