طرح جدید صهیونیستها برای اخراج فسلطینی‌ها از قدس

پنج‌شنبه 6 آذر 1393
14:46
طرح جدید صهیونیستها برای اخراج فسلطینی‌ها از قدس رژیم صهیونیستی طرح جدیدی را برای بیرون راندن فلسطینی ها از قدس اشغالی در پیش گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این طرح از سوی "یاریو لوین" از اعضای حزب افراطی لیکود دنبال می شود که هدف از آن افزایش فشارها و خفقان بر فلسطینیها در قدس اشغالی است.
این طرح با حمایت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به عنوان پیش نویس قانونی به کنیست ارائه شده است.
نتانیاهو پس از عملیات شهادت طلبانه اخیر در قدس اشغالی، از تصمیم کابینه اش برای اعمال مجازات جمعی علیه فلسطینی ها در قدس خبر داده است.
سایت روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت فاش کرد که این طرح 8 بندی برای مجازات فلسطینی‌ها و خانواده های آنان است.
بر اساس این طرح جدید، در صورت بازداشت هر فلسطینی به اتهام اقدام علیه رژیم صهیونیستی برگه هویت کبود او پس از سپری کردن دوران محکومیت در زندان باطل می شود و مسؤولان این رژیم فورا او را به خارج از مناطق تحت کنترل خود می فرستد.
همچنین درصورتیکه فردی عملیات شهادت طلبانه انجام دهد، پیکرش به خانواده او تحویل داده نمی شود و مخفیانه در مکانی نامعلوم و بدون انجام هیچ مراسم دینی دفن می شود. 
خانه شهادت طلبان نیز طبق طرح جدید صهیونیستها ظرف حداکثر 24 ساعت پس از انجام عملیات شهادت طلبانه تخریب می شود.
طبق این طرح، افرادی که در تظاهرات شرکت و یا به سوی صهیونیستها سنگ پرتاب می کنند، و یا پرچم مخالفان این رژیم حتی تشکیلات خودگردان را به دست می گیرند، فورا باید بازداشت شوند و تا هنگام رسیدگی به وضعیت آنان در زندان باقی می مانند.
همه این افراد نیز پس از بازداشت برگه هویت و شناسایی آنان باطل می شود.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا