ارسال نخستین دستگاه قهوه‌ساز به ایستگاه فضایی

جمعه 7 آذر 1393
11:09
ارسال نخستین دستگاه قهوه‌ساز به ایستگاه فضایی العالم - ایتالیایی ها به همراه نخستین فضانورد این کشور نوعي دستگاه قهوه‌ساز به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روسیا الیوم، نخستین فضانورد زن ایتالیایی اولین انسانی خواهد بود که در ایستگاه فضایی بین‌المللی یک شات اسپرسوی اصیل ایتالیایی خواهد نوشید.

کمپانی "لاواتزا" مشغول ساخت دستگاه اسپرسوسازی ا‌ست که در شرایط بی‌وزنی مطلق کار می‌کند و قرار است یک فضانورد ایتالیایی آن‌ را با خود به ایستگاه فضایی ببرد.

 کاپيتان "سامانتا کريستوفورتي" نه تنها نخستين زن ايتاليايي است که به فضا مي‌رود بلکه اولين فضانورد در طول تاريخ خواهد بود که يک فنجان قهوه اسپرسو را در مدار خواهد نوشيد.

وي به همراه ماشين نوشيدني جديد در ماه نوامبر و به عنوان بخشي از ماموريت Futura راهي آزمايشگاه فضايي خواهد شد؛ اين دومين ماموريت طولاني ‌مدت آژانس فضايي ايتاليا (ISA) بر بورد ايستگاه فضايي به شمار مي‌آيد.

شرکت Lavazza با همکاري شرکت مهندسي Argotec و همچنين ISA براي ساخت دستگاه قهوه‌ساز همکاري کرده تا اسپرسوي ايتاليايي را به ايستگاه فضايي بين‌المللي ببرند. اين سامانه، نخستين دستگاه قهوه‌سازي است که قادر به عملکرد در فضاي ريزگرانش ايستگاه فضايي بين‌المللي است. در اين مکان قواعدي که بر ديناميک سيال مايعات حکمراني مي‌کنند، بسيار متفاوت از قوانين حاکم بر مايعات روي زمين‌اند.

ماشين ابداعي هم‌اکنون در حال آزمايش‌ است و از يک سيستم کپسولي براي پر کردن ظروف پلاستيکي با اسپرسو و ديگر نوشيدني‌هاي داغ مانند چاي بهره مي‌برد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی