جنجال در پارلمان اردن بخاطر نمایندۀ ضد زن +فیلم

چهارشنبه 12 آذر 1393
19:03
اعضای فراکسیون زنان در پارلمان اردن در اعتراض به اظهارات یکی از نمایندگان مرد که از آنها خواسته بود به جای آمدن به پارلمان در خانه‌های خود بنشینند، جلسه پارلمان را به تعطیلی کشاندند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رییس مجلس اردن ناچار شد جلسه صبح چهارشنبه پارلمان را که برای بحث و بررسی در باره لایحه قانون مالیات بر درآمد تشکیل شده بود، به دلیل از حد نصاب خارج شدن تعداد اعضا در صحن مجلس، به زمان دیگری موکول کند.

این در حالی بود که تعدادی از اعضای فراکسیون زنان از صحن اصلی خارج شده و به بالکن های پارلمان رفتند تا اعتراض خود را به یکی از نمایندگان مرد که به آنان توهین کرده بود، نشان دهند.

روز گذشته وقتی که یحیی السعود، در حال سخنرانی در وقت مخصوص خود در جلسه عصرگاهی مجلس بود؛ "هند الفایز" نماینده زن فراکسیون زنان مجلس، چند بار حرف او را قطع کرد و السعود که از این مساله، عصبانی شده بود، گفت: خدا لعنت کند کسی را که پای زنان را به مجلس باز کرد!

وی سپس از زنان خواست در خانه های خود بنشینند و به کارهای خانه سرگرم شوند.

هند الفایز در پاسخ به این حرف السعود، گفت: عضو فراکسیون زنان بودن، بر کسانی که پیش از این در خیابان ها بساط پهن می کردند، شرف دارد.

در ادامه نمایندگان زن از السعود خواستند که از آنها عذرخواهی کند و یکی از آنها نیز پیگرد وی را خواستار شد.

در نشست امروز پارلمان اردن، عاطف الطراونه، رییس پارلمان، از معاون خود برای بازگرداندن اعضای فراکسیون زنان به صحن مجلس کمک گرفت اما در نهایت تعداد نمایندگان به حد نصاب نرسید و رای گیری برای لایحه قانونی مزبور به زمان دیگری موکول شد.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی