اولین مانور مشترک نیروی دریایی روسیه با دلفین ها

پنج‌شنبه 13 آذر 1393
14:30
اولین مانور مشترک نیروی دریایی روسیه با دلفین ها العالم - یگانی از نیروی دریایی عملیات ویژه روسیه، مانور مشترکی را با دلفین های آموزش دیده برگزار کرد.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروی عملیات ویژه زیر مجموعه ناوگان جنگی دریایی روسیه در دریای سیاه، اولین مانور مشترک خود را پس از انتقال دلفین های آموزش دیده در استخر آموزش حیوانات دریایی شهر سواستوپول به شبه جزیره کریمه روسیه برگزار کرد.

یک منبع نظامی 3 دسامبر در گفت وگو با خبرنگاران گفت: استخر آموزش حیوانات دریایی، شاهد آموزش برای شناسایی مهمات نظامی در عمق بیش از 60 متر با حضور هفت دلفین بود.

گفتنی است که یکی از این دلفین ها توانست چیزی شبیه به بمب پیدا کند.

نیروی دریایی روسیه، در قرن گذشته در منطقه کریمه مرکزی برای تربیت دلفین ها ایجاد کرده بود که به نظامیان این کشور برای انجام ماموریت هایشان کمک می کردند.

منطقه کریمه، در زمان اتحاد جماهیر شوروی سابق، پایگاه اصلی دریای سیاه وابسته به حکومت اوکراین بود.
شبه جزیره کریمه، در بهار 2014 بار دیگر هویت روسی خود را بازیافت و به روسیه الحاق شد.

این منبع گفت: ناظران بر آموزش دلفین ها در سواستوپول، هم اکنون بر آموزش شناسایی سلاح و مهمات نظامی در عمق دریا و هم چنین شناسایی غواصان جنگجو تمرکز کرده اند. 

شایان ذکر است که مرکز آموزش دلفین های سواستوپول یکی از مراکز آموزش دلفین ها در جهان است؛ مرکز دیگر آموزش دلفین ها در جهان نیز در سن دییگو در پایگاه نیروی دریای آمریکا قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است