تونس در مرز خود با لیبی آماده باش داد

جمعه 14 آذر 1393
10:37
تونس در مرز خود با لیبی آماده باش داد العالم - وزارت دفاع تونس از آماده باش در مرز خود با لیبی برای پیشگیری و مقابله با هرگونه وضعیت اضطراری - با توجه به اوضاع امنیتی در این کشور- خبر داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری دولتی تونس، بلحسن الوسلاتی، سخنگوی وزارت دفاع تونس، گفت: یگان های ارتش گشت زنی، پروازهای شناسایی و اطلاعاتی و مراکز دیده بانی خود در مرزهای جنوبی کشور بویژه در منطقه نظامی حائل و گذرگاه مرزی راس الجدیر را با توجه به اوضاع امنیتی در لیبی افزایش داده اند.

یک منبع دیگر تونسی خاطرنشان کرد: گذرگاه راس الجدیر شاهد آماده باش و تدابیر امنیتی است.

در همین حال، وزارت کشور تونس اعلام کرد: یگان تحقیقات جرایم تروریستی در منطقه العیونه و یگان های گارد ملی در منطقه القیروان توانستند چهار عضو تروریستی گروه ممنوعه "انصار الشریعه" را دستگیر کنند. پیش از این نیز یک دستگیر شده بود.

این وزارتخانه در بیانیه خود افزود: در این عملیات دو کلت و مقادیری مهمات و یک تفنگ شکاری کشف و ضبط شد. این اقدامات در چارچوب پیگیری و متلاشی کردن گروه تروریستی ممنوع الفعالیت شده "انصار الشریعه" صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ هرگز خلع سلاح مقاومت را نمی پذیریم


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم