نظر نمایندگان انگلیسی درباره توافقنامه نظامی با بحرین

سه شنبه 18 آذر 1393
13:12
نظر نمایندگان انگلیسی درباره توافقنامه نظامی با بحرین عده ای از نمایندگان پارلمان انگلیس در نامه ای، اعتراض خود را به امضای توافقنامه احداث پایگاه نظامی در بحرین اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در نامه این نمایندگان انگلیسی آمده است که لندن در حالی این توافقنامه را با منامه امضا کرده است که حقوق بحرینی ها نقض می شود، و دولت انگلیس باید به جای امضای چنین توافقنامه ای، برای متوقف کردن نقض حقوق مردم، تضمین ایجاد تغییرات لازم و برگزاری مذاکرات سازنده در بحرین تلاش کند.
در این نامه که به امضای 9 نماینده رسیده است و امروز به دیگر نمایندگان ارایه می شود تأکید شده است، امضای این توافقنامه ستم به قربانیان اقدامات مجرمانه دولت بحرین است و نشان می دهد که دولت انگلیس اهمیتی برای عدالت، قانون و حقوق بشر قائل نیست.
این نمایندگان انگلیسی در نامه خود اعلام کردند: تظاهرات بحرینی ها در اعتراض به امضای توافقنامه احداث پایگاه نظامی انگلیس همچنان ادامه دارد و پیش بینی می شود که افزایش حضور نظامی انگلیس در منطقه خاورمیانه باعث بروز تنش ها و مشکلاتی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند