برنامه شاهزاده سعودی برای ویران کردن سوریه

شنبه 22 آذر 1393
12:41
برنامه شاهزاده سعودی برای ویران کردن سوریه معاون وزیر خارجه روسیه در جریان سفرهایش به کشورهای منطقه، از تصمیم رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان برای ویران کردن کامل سوریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الاخبار لبنان در گزارشی به مسائل مطرح شده در جریان سفرهای اخیر میخائیل بوگدانوف به کشورهای منطقه پرداخت. در بخشهایی از این مطلب آمده است:
عجیب نیست که "میخائیل بوگدانوف" در جمع برخی از مخالفان داخل سوریه با تمسخر درباره ائتلاف ملی گروه های معارض سخن گفت. بوگدانوف تأکید کرد: "به استانبول می رویم تا مخالفان ساکن هتل‌های پنج ستاره را که در رفاه زندگی می کنند، ببینیم".
همچنین عجیب نیست که اگر بوگدانوف در دیدارهایش در منطقه بگوید که چگونه "بندر بن سلطان" رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در موسکو گفت: "ما می خواهیم این نظام علوی را در سوریه نابود کنیم، حتی اگر سوریه ویران شود".
بوگدانوف دریافته است که به هیچ وجه نمی توان به آمریکاییها اعتماد کرد و امکان فریبکاری آنان همچنان پابرجا است. آمریکایی ها با مسکو در خصوص جمع کردن معارضان و دولت سوریه اتفاق نظر دارند، ولی موافقت آنان از این رو است که "شما را رها می کنیم تا به کارهای خود ادامه دهید، ولی بدون شک شکست خواهید خورد". به همین دلیل مسؤولان روس برای تأیید هر اقدام آمریکایی ها یا ناتو در خارج از چارچوب شورای امنیت ضد داعش، با احتیاط و محافظه کارانه عمل می کنند. و شاید آنان از تمایل سوریه به همکاری با ائتلاف بین المللی ضد داعش راضی نیستند. روسها هم مانند ایرانی‌ها معتقدند هرگونه چراغ سبز به ائتلاف، به معنای اجازه دادن به آمریکایی ها و هم پیمانانش برای ارتکاب اشتباهات، و فریبکاری در خاک سوریه است.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد