60 دقیقه خاموشی، برای حمايت از غزه

شنبه 22 آذر 1393
12:47
60 دقیقه خاموشی، برای حمايت از غزه فعالان و حامیان فلسطین، خود را برای راه اندازی جنبش مردمی تحت عنوان "چراغ ها را برای همبستگی با مردم غزه خاموش کنید" آماده می کنند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این جنبش مردمی برای معطوف کردن نگاه ها به محاصره چندین ساله غزه است.

نیروگاه برق غزه به دلیل کمبود سوخت با اختلالات فراوانی همراه است و مردم این منطقه از اساسی ترین نیازهای ضروری روزمره محروم هستند.

این جنبش مردمی در اینترنت از طریق هشتگ #GazaLights یا #أضواء_غزة برای حمایت از مردم غزه فراخوان داده است.

روز جمعه 19 دسامبر ماه جاری بین ساعت 7 تا 8 به وقت محلی زمان اعلام همبستگی با مردم غزه اعلام شده است.

این کمپین از کسانی که قصد اعلام همبستگی با مردم غزه را دارند می خواهد به مدت 60 دقیقه چراغ های خانه یا محل کار خود را خاموش کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است


شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم