دومین حادثه خونین در استرالیا رقم خورد

جمعه 28 آذر 1393
09:42
دومین حادثه خونین در استرالیا رقم خورد العالم ـ پس از حادثه خونین گروگان گیری چند روز پیش، پلیس استرالیا امروز،جمعه،اعلام کرد: جسد هشت کودک را که بین ۱۸ ماه تا ۱۵ سال سن داشته‌اند، در یک خانه در شهر کرنز در شمال کشور پیدا کرده اند که به ضرب چاقو کشته شده اند.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بنا به گفته رسانه ها، پلیس استرالیا تاکید کرد که در این خانه علاوه بر 8 کودک کشته شده یک زن مجروح را نیز پیدا کرده اند و در حال بازجویی از آن هستند.

پلیس استرالیا افزود: دستگاه های تحقیق و بررسی در شهر کرنز تحقیقات خود را درباره کشته شدن این هشت کودک صبح امروز آغاز کردند.

در همین هفته در حمله پلیس به یک قهوه خانه در سیدنی برای آزادسازی گروگان هایی که به مدت 16 ساعت تحت تهدید سلاح بسر می بردند، سه شهروند از جمله دو گروگان و گروگانگیر کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان