تبریک نخست وزیر عراق به نیروهای پیشمرگه

شنبه 29 آذر 1393
14:19
تبریک نخست وزیر عراق به نیروهای پیشمرگه نخست وزیر عراق پیروزی های اخیر نیروهای پیشمرگه در استان نینوا را به رئیس منطقه کردستان این کشور تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حیدر العبادی" روز شنبه پیروزی های اخیر پیشمرگه در شهرهای زمار و سنجار استان نینوا را تبریک گفت و حمایت دولت بغداد از منطقه کردستان و پیشمرگه را اعلام کرد .
شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از بیانیه ریاست منطقه کردستان عراق تأکید کرد که حیدر العبادی دیشب با مسعود بارزانی تلفنی تماس گرفت و پیروزی های اخیر پیشمرگه را تبریک گفت.
در این بیانیه آمده است : العبادی همچنین بر حمایت دولت مرکزی از منطقه کردستان و پیشمرگه در مبارزه با گروه تروریستی داعش تأکید کرد و گفت که همکاری دو جانبه باید همچنان ادامه داشته باشد.
"محما خلیل" عضو ارشد ائتلاف کردستان عراق روز جمعه اعلام کرد که 20 عضو داعش در منطقه کوهستانی سنجار خود را تسلیم پیشمرگه کردند که در میان آنها اتباع چند کشور عربی و غیرعربی وجود دارند.
"مسرور بارزانی" مشاور شورای امنیتی منطقه کردستان عراق نیز روز پنجشنبه اعلام کرد که نیروهای پیشمرگه پس از کنترل کامل زمار به منطقه کوهستانی سنجار منتقل شده و در این منطقه مستقر شده اند.
پیشمرگه در استان نینوا مناطق وسیعی را که مجاور منطقه کردستان عراق هستند ، از داعش بازپس گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید