آخرین تلاش‌های داعش در جنوب صلاح‌الدین

سه شنبه 2 دی 1393
23:04
آخرین تلاش‌های داعش در جنوب صلاح‌الدین ده‌ها تن از عناصر تروریست داعش، در درگیری‌های شدید با ارتش عراق و نیروهای داوطلب مردمی، در شهر یثرب در جنوب استان صلاح الدین کشته و زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یگان های ارتش عراق و گروهان های نیروی داوطلب مردمی، مخفیگاه های عناصر داعش را در مناطق القادسیه، البوحشمه و البوفیاض هدف قرار دادند.

بر پایه این گزارش، در این درگیری های شدید که همچنان ادامه دارد، تاکنون 10 پایگاه نظامی داعش منهدم شده است.

گفتنی است که نیروهای عراقی، برای آزادسازی یثرب از چنگ تروریست های داعش، از سه محور و گروهان های داوطلب مردمی از سمت جنوب به آن حمله کردند.

عناصر تروریست داعش، پیش از این، برای ادامه اشغال این شهر، 15 هزار تن از شهروندان یثرب را گروگان گرفته بودند.

26

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم