در گفتگوهاي حزب الله و جريان المستقبل چه گذشت

چهارشنبه 3 دی 1393
10:39
در گفتگوهاي حزب الله و جريان المستقبل چه گذشت جنبش حزب الله لبنان و جريان المستقبل وابسته به گروه 14 مارس پس از پایان دور اول نشست دو جانبه، آمادگي خود را براي گفتگوهاي جدي درباره مسائل مورد اختلاف اعلام كردند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، دو طرف پس از پايان اولين جلسه مشترك 4 ساعته در منطقه «عين التينه» كه با حضور "نبيه بري" رئيس پارلمان اين كشور و "علي حسن خليل" معاون سياسي وي برگزار شد، بر چنين موضعي تاكيد كردند.

شبکه المنار روز چهارشنبه خاطرنشان کرد که بر اساس بيانيه صادر شده پس از این دیدار، دو طرف بر تكميل گفتگوها با نگاهی مثبت برای كاستن از تنش ها، اختلافات و کمک به موضع گيري يكسان درباره مسائل مورد اختلاف تاكيد كردند.

حاضران در اين جلسه تاكيد كردند كه هدف از اين ديدارها صف بندي جديد سياسي در عرصه داخلي لبنان، رويارويي یا اعمال فشار با یا علیه گروه های دیگر نيست و هدف رسيدن به توافق میان همه لبناني هاست.

همچنين در اين بيانيه تاكيد شده است كه نبيه بري در اين جلسه تهديدها و چالش هاي پيش روي لبنان در منطقه را يادآور شد و گفت که حل و فصل این مشکلات نيازمند هوشياري بالايي است.

"حسين الخليل"، معاون سياسي "سيد حسن نصرالله"، دبير كل حزب الله لبنان، حسين الحاج از وزيران حزب الله در هیأت دولت، حسن فضل الله از نمايندگان حزب الله در پارلمان و از طرف جریان المستقبل "نادر الحريري" رئيس دفتر سياسي "سعد الحريري" رئيس گروه 14 مارس، "نهاد المشنوق" از وزيران جريان المستقبل در دولت و "سمير الجسر" نماينده اين گروه در پارلمان در این نشست حضور داشتند.

قرار است دومين جلسه حزب الله و جريان المستقبل پس از عيد مسيحي ها و در سال آينده ميلادي برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

خدمات شهید لاریجانی تا سال‌ها الگوی درخشان برای کارگزاران ایران اسلامی خواهد بود


حمله موشکی از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل


ترامپ در حال تحقیق درباره عقب‌نشینی مقابل ایران است


جغرافیای جدید خاورمیانه؛ ایران در کانون قدرت


اعتراف صدراعظم آلمان به توانمندی ایران در برابر آمریکا ترامپ را خشمگین کرد


پاکستان: ریشه بحران خاورمیانه، اشغالگری اسرائیل است


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را حمایت مالی از جنایات جنگی خواند


انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند