بیوه‌زنان انتحاری‌های سعودی با فرزندان خود چه کنند؟

پنج‌شنبه 4 دی 1393
14:28
بیوه‌زنان انتحاری‌های سعودی با فرزندان خود چه کنند؟ زنان داعشی که با تروریست‌های تبعه عربستان سعودی ازدواج کرده بودند، به دنبال خانواده شوهران خود هستند تا "نوه‌های برجا مانده از انتحاری‌ها را به آنها تحویل دهند.

به گزارش پایگاه خبری العالم چند زن داعشی که همسر اتباع سعودی بودند بعد از آن که شوهرانشان در عملیات تروریستی به هلاکت رسیده اند، اینک در تلاش هستند تا فرزندان متولد شده از این تروریست ها را به خانواده های آنها بازگردانند.

روزنامه سعودی الحیاة با اعلام این خبر نوشت: مقامات رسمی عربستان سعی می کنند در صورتی که ثابت شود این کودکان از پدران سعودی متولد شده اند، آنها را به عربستان بازگرداند و از حقوق آنان محافظت کند.

گروه تروریستی داعش اخیرا در فضای مجازی از طرفداران افکار افراطی خود خواسته که از خانواده‌های چند جوان سعودی که خود را در سوریه و عراق منفجر کردند، درخواست کنند که برای تحویل گرفتن نوه های خود به این کشورها بروند.

ابراهیم الشدی سخنگوی هیات حقوق بشر در این زمینه مدعی شد، تعداد جوانان سعودی که به گروه‌های تروریستی پیوسته اند کم است، اما آماری برای آن وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نمی توان افراد زیر 18 سال را "کودک" دانست و وزارت کشور با جوانان و کودکان سعودی تعامل بسیار خوبی داشته است.

مشاور حقوقی دبیرکل جمعیت ملی حقوق بشر نیز گفت: رفتن جوانان سعودی به مناطق درگیری و مشارکت در اقدامات تروریستی، موضوعی جدا از "به دنیا آوردن فرزند از زنان تبعه سایر کشورها"ست و ما نباید این دو مساله را با هم مخلوط کنیم.

وی افزود: اگر این مساله ثابت شود، آغوش عربستان برای پذیرفتن این کودکان باز است و در اموری مانند این، جنبه انسانی بر جنبه نظامی غلبه دارد و حقوق کودکان آنها تضمین شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد


انهدام چند تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونی و آمریکا در جنوب شرق


ارتش پاکستان: سفر فیلد مارشال منیر به ایران در ادامه تلاش‌های میانجی‌گری انجام می شود


فرمانده ارتش پاکستان در تهران/ مذاکرات ایران و آمریکا؛ محور رایزنی عاصم منیر


عارف خطاب به پاپ: پیشتاز «گفت‌وگوی جهانی برای اخلاق و شفقت» شوید