درخواست جالب سفیر عربستان از الازهر مصر

شنبه 6 دی 1393
16:56
درخواست جالب سفیر عربستان از الازهر مصر سفیر عربستان در مصر از بزرگان الازهر خواسته اعضاء اخوان المسلمین را در سرتاسر جهان به عنوان دشمنان اصلی دین اسلام و باغی معرفی کنند.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،یک منبع آگاه در وزارت خارجه مصراعلام کرد، سفیر عربستان در این کشور هفته گذشته به دیدار علمای الازهر رفته و از آنها خواسته است تا تصمیمات جدی‌تری برای مقابله با اخوان و جریانات منتسب به اخوان در کشورهای مختلف خصوصا قطر، تونس و ترکیه اتخاذ نمایند.

به نوشته پایگاه خبری -تحلیلی "الوقت"، احمد القطان، سفیر عربستان در مصر از بزرگان الازهر خواسته اعضاء اخوان المسلمین را در سرتاسر جهان به عنوان دشمنان اصلی دین اسلام و باغی معرفی کنند.

این منبع آگاه در وزارت خارجه مصر همچنین اظهار داشت: دولت عربستان به شدت در تلاش است تا ریشه‌های اخوان در منطقه خشک شود.

به نظر می رسد دیدگاههای افراط گرایانه مفتی های سعودی و نقش آنها در شیوع افراط گرایی و تروریسم به مقامات و سفرای عربستان نیز سرایت کرده است، این نوع اظهارنظرها نه تنها کمکی به امنیت و ثبات منطقه نمی‌کند بلکه باعث گسترش ناامنی و مبارزات زیرمینی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی


دشمنان از ترس تبیین هوشمندانه راهبردهای نظام، کمال خرازی را شهید کردند


ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد


دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید