هلاکت ده‌ها داعشی در الانبار

پنج‌شنبه 11 دی 1393
15:27
هلاکت ده‌ها داعشی در الانبار 30 تن از عناصر گروه تروریستی داعش در غرب رمادی مرکز استان الانبار به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مال الله العبیدی" رئیس شورای منطقه "البغدادی" در استان الانبار روز پنج شنبه اعلام کرد که این تروریستها در جریان درگیری با نیروهای عراقی به هلاکت رسیدند.
العبیدی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که علاوه بر عشایر، نیروی هوایی ارتش عراق و ائتلاف نیروهای عراقی را در این عملیات پشتیبانی کردند.
العبیدی اظهار داشت در جریان درگیریهایی که روستاهای شمال شرقی منطقه البغدادی (90 کیلومتری رمادی) صورت گرفت 20 تن از عناصر داعش به هلاکت رسیدند. همچنین حمله هوایی به عناصر داعش در جاده ارتباطی البغدادی به الثرثاء در شمال شرقی این منطقه به هلاکت 10 تن از این عناصر منجر شد.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود