کردهای سوریه بر شرق "عین العرب" سیطره یافتند

پنج‌شنبه 11 دی 1393
18:30
کردهای سوریه بر شرق نیروهای کرد سوریه با عقب راندن عناصر گروه تروریستی داعش بر شماری از مناطق شرقی "عین العرب" در مرز سوریه با ترکیه تسلط یافتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از منابع رسانه ای، این موفقیت پس از درگیری چند ساعته نیروهای کرد با گروه تروریستی داعش محقق شد.

نیروهای کرد سوریه توانستند منطقه "مکتبه رش" در شرق شهر و آب انبارهای جنوب شرق و خیابان های میان این دو منطقه را از داعش باز پس بگیرند.    

داعش از اوایل سال ۲۰۱۴ به عین العرب حمله کرد و توانست محاصره این شهر را تنگ‌تر کند و تا حاشیه شرقی شهر پیشروی کند. در تاریخ ۶ اکتبر ۲۰۱۴ میلادی داعش که از 3 جبهه به شهر عین العرب حمله کرده‌بود، توانست دیوار دفاعی شهر را بشکند و از طرف شرقی وارد شهر شود و پرچم خود را بر فراز چند ساختمان مرتفع به اهتزاز درآورد.

با این حال مقاومت یگان های دفاع از ملت کرد سوریه موسوم به YPG همچنان در داخل شهر ادامه یافت تا در تاریخ 31 اکتبر ۲۰۱۴ میلادی 150 نفر از نیروهای پیشمرگه کردستان عراق مجهز به سلاح سنگین از طریق ترکیه وارد شهر عین العرب شدند و به حمایت از مدافعان این شهر پرداختند. از آن زمان تاکنون پیشروی داعش متوقف شده اما همچنان درگیری ها ادامه دارد.

 



 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای