هشدار ائتلاف ملی عراق درباره پیامد بازداشت شیخ سلمان

جمعه 12 دی 1393
18:55
هشدار ائتلاف ملی عراق درباره پیامد بازداشت شیخ سلمان ائتلاف ملی عراق از دولت منامه آزادی فوری شیخ علی سلمان رییس جمعیت وفاق بحرین را خواستار شد و بازداشت وی را تحولی خطرناک دانست .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این ائتلاف با انتشار بیانیه ای افزود ، چنین اقدامی علیه رهبران ملی که متعهد به شیوه مسالمت آمیز برای تحقق خواسته های عادلانه مردم بحرین در زمینه مبارزه با ظلم ، ستم و فساد هستند؛ به دور از حکمت بوده و منافع عالی این کشور و آشتی ملی را در معرض خطر واقعی قرار می دهد.  
ائتلاف ملی عراق، تحقق خواسته های مردم بحرین در زمینه حقوق مساوی ، رعایت آزادی و  ایجاد امنیت را خواستار شد و افزود: شیخ سلیمان به خاطر میانه روی مورد احترام محافل اسلامی به ویژه مردم منطقه است . 
در این بیانیه همچنین ایجاد روابط مثبت دو جانبه میان کشور و مردم عراق و بحرین را در چارچوب رویکرد دولت فعلی عراق در زمینه در های باز در برابر کشورهای منطقه را مورد تاکید قرار داد .   
جمعیت وفاق در 28  دسامبر 2014 از بازداشت شیخ سلمان دبیرکل این جمعیت خبر داد.  


 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد


حازم قاسم: ایران مانع تحمیل اراده دشمن بر ملت‌های منطقه شد