بوکو حرام 40 جوان دیگر را ربود

شنبه 13 دی 1393
16:34
بوکو حرام 40 جوان دیگر را ربود تروریست‌های گروه افراطی بوکوحرام با هجوم به روستای مالاری در شمال شرقی نیجریه دست کم 40 نفر از جمله شماری نوجوان را ربودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاهدان عینی اعلام کرده اند که بیشتر این گروگان ها پسران10 تا 23 ساله بودند.

یکی از ساکنان این روستا گفت: افراد مسلح سوار بر یک کامیون آمدند و تمامی مردان روستا را مقابل منزل کدخدا جمع کردند و پس از یک سخنرانی دینی، 40 نفر از آنان را انتخاب کردند و با خود بردند.

شبه نظامیان گروه بوکوحرام سال گذشته صدها نفر از جمله کودکان خردسال را ربودند. شبه نظامیان آوریل 2014 همچنین بیش از 200 دختر دانش آموز را از شهر چیبوک ربودند.

خبرگزاری ایتارتاس از رباط گزارش داد در نتیجه اقدامات تروریستی گروه بوکوحرام طی پنج سال گذشته بیش از 13 هزار نفر کشته و حدود یک و نیم میلیون نفر در نیجریه بی خانمان و آواره شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها