تروریستهای النصره و ارتش آزاد به جان هم افتادند

پنج‌شنبه 18 دی 1393
18:36
تروریستهای النصره و ارتش آزاد به جان هم افتادند العالم ـ در جریان درگیری عناصر گروه های تروریستی "جبهه النصره" و "ارتش آزاد" در حومه ادلب، شماری از طرفین از پا در آمدند.

خبرنگار العالم روز پنج شنبه از سوریه گزارش داد، درگیری میان گروه های مختلف از منطقه ای به منطقه دیگر در حال انتقال است و باعث هلاکت دهها تروریست در مناطق مختلف سوریه شده است.
درگیری های شدیدی میان عناصر جبهه النصره و عناصر "ارتش آزاد" در مناطق مختلفی از جمله روستای النقیر در نزدیکی حومه شمالی شهر حماه، درگرفت که در جریان آن شماری از عناصر طرفین به هلاکت رسیدند.
به موازات این درگیری ها، گروه های تروریستی دو برج خطوط انتقال نیرو را نزدیک روستای "کفرنجد" در حومه ادلب با چند خمپاره هدف قرار دادند و جریان برق دو استان حلب و ادلب قطع شد.
"ممدوح عبدو" مدیر اداره برق ادلب در گفت وگو با خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: تروریست ها برج های فشار قوی 230 کیلو ولت و 400 کیلو ولت را در منطقه کفرنجد هدف قرار دادند و به علت ناامنی در منطقه، ما هنوز نتوانسته ایم به محل برج ها دسترسی پیدا کرده و میزان خسارات وارده را تعیین و آنها را تعمیر کنیم.
عناصر تروریست همچنین، یک تیم نگهداری خطوط انتقال جریان برق را هنگام تعمیرات در نیروگاه اصلی ادلب هدف قرار دادند که در جریان آن یک کارشناس تعمیرات کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند.
در حالی که درگیری ها از چند روز پیش میان گروه های تروریستی در شمال سوریه ادامه دارد، روند هدف قرار دادن تأسیسات زیربنایی و نمادهای دینی در مناطق مختلف سوریه شدیدترشده است، و شمار زیادی از شهروندان این کشور نیز در جریان این خشونت ها کشته شده اند.
MKH-8-10:52 

0% ...

آخرین اخبار

استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز