برف و کولاک جان شماری از آوارگان سوری را گرفت

پنج‌شنبه 18 دی 1393
20:52
برف و کولاک جان شماری از آوارگان سوری را گرفت تشدید برف و کولاک در منطقه خاورمیانه و به خصوص لبنان و اردن، جان شماری از پناهندگان سوری را گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هلال احمر لبنان روز پنج شنبه از مرگ یک مرد و یک کودک 6 ساله براثر برف و کولاک در منطقه شبعا در جنوب شرق این کشور خبر داد.
خبرگزاری رسمی لبنان نیز از مرگ یک چوپان سوری در منطقه الرشاحه در کولاک شبعا و نیز یک کودک سوری خبرداد که به همراه پدر و برادرش همانند خیلی از آوارگان سوری درحال رفت و آمد به کشورشان بودند.
این کولاک که در لبنان به آن "زینه" می گویند، باعث قطع راه های کوهستانی و دشواری امدادرسانی به آوارگان اردوگاه سوری ها در چندین منطقه شده است.
برف حدود 40 چادر را در اردوگاهی در منطقه مجدلیون در نزدیکی شهر بعلبک پوشانده و باعث قطع راه ارتباطی با آن محل شده است.
یکی از پناهندگان سوری به خبرگزاری فرانسه گفت: مواد غذایی و وسایل گرمایشی کم است. از سازمان های غیر دولتی می خواهیم به ما کمک کنند چون کولاک به حدی است که امکان دارد حتی چادرها زیر بار برف فروریزند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل


پیام تقدیر آیت الله اعرافی از مواضع شجاعانه پاپ


دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد