واکنش صدر به ماجرای قبرستان انگلیسی درعراق

جمعه 19 دی 1393
20:40
واکنش صدر به ماجرای قبرستان انگلیسی درعراق رهبر جریان صدر به اقدام انگلیس در ایجاد قبرستانی برای کشته های خود در عراق واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه دبیرخانه فراکسیون آزادگان (در مجلس عراق) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که مقتدا صدر ضمن اعلام مخالفت با اقدام انگلستان برای ایجاد قبرستانی برای کشته های خود در عراق، تهدید کرد که اگر این طرح فوراً متوقف نشود، شخصاً اقدام لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.
پایگاه دبیرخانه فراکسیون آزادگان، با اشاره به گفت وگوی مقتدا صدر با هفته نامه الهدی، به نقل از وی نوشت: در برخی از شبکه های ماهواره ای، خبری دیدم مبنی بر این که انگلیسی ها در حال احداث قبرستانی هستند تا انگلیسی هایی که در دورۀ گذشتۀ اشغالگری در عراق کشته شده اند، را در آن دفن کنند.
وی افزود: من از همینجا به آن ها دستور می دهم که این تصمیم خود را لغو کنند و جنازه های خود را ببرند و در خاک خود، میان نزدیکان و خانواده هایشان دفن کنند، زیرا آن ها در سرزمین ما جایی ندارند.

26

0% ...

آخرین اخبار

رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم