دو ویلپن:داعش زاییده سیاستهای غرب است

يکشنبه 21 دی 1393
11:57
دو  ویلپن:داعش زاییده سیاستهای غرب است نخست وزیر سابق فرانسه گفت: داعش مولود ناقص الخلقه سیاست های سلطه جویانه غرب است که باعث گسترش تروریسم در جهان شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "دومنیک دو ویلپن" در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: مداخله فرانسه در افغانستان، عراق، لیبی و مالی سهم بسزایی در افزایش تعداد تروریست ها داشت؛ به گونه ای که اکنون این تعداد به 30 هزار نفر رسیده است.
دو ویلپن تصمیم "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا برای تشکیل ائتلاف بین المللی جهت مقابله با گروه تروریستی داعش را خطرناک و پوچ خواند که فقط گسترش دامنه تروریسم را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: داعش نمایانگر تروریسم واقعی است که البته مسلمانان از اقدام های جنایتکارانه آن مبری هستند.
نخست وزیر سابق فرانسه، ایستادگی واقعی غرب در برابر این واقعیت درد ناک خود ساخته را خواستار شد.  
دو ویلپن گفت: وقت آن است که اروپا و آمریکا از تجربه جنگ افغانستان درس بگیرند، در سال 2001 فقط یک تشکیلات تروریستی داشتیم اما الان پس از 13 سال جنگ در افغانستان، عراق، لیبی و مالی، 15 تشکیلات تروریستی داریم که علت آن سیاست های متناقض ما است.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین