حزب بلغارستانی: آمریکا منبع شر است

دوشنبه 22 دی 1393
11:39
حزب بلغارستانی: آمریکا منبع شر است رئیس حزب آتاکای بلغارستان، آمریکا را کشوری تروریستی، مافیایی، متجاوز و منبع شر در جهان توصیف کرد.

 

رئیس حزب آتاکای بلغارستان

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولن سیدورف" در تظاهراتی که حزب آتاکا در مقابل سفارت آمریکا در صوفیه به مناسبت هفتاد و یکمین سالگرد حملات هوایی آمریکا به پایتخت بلغارستان برگزار کرده بود، گفت: آمریکا بعد از پایان جنگ جهانی دوم حدود هفتاد جنگ به راه انداخت؛ و اکنون سعی دارد جنگ جهانی سوم را شعله ور کند.

سیدورف اظهار داشت: آمریکا عامل شر در بلغارستان است به همین علت ما نباید در برابر آن تسلیم شویم؛ بلکه باید در برابر آن و طمع ورزی هایش بایستیم و گرنه خدمتگزار شر خواهیم بود.

وی افزود: اقدام تروریستی که در پاریس رخ داد اتفاقی و خودجوش نبود زیرا تروریست ها ساخته دست آمریکا و اسرائیل و نتیجه فعالیت سازمان های اطلاعاتی آن ها و حمایت مالی قطر و عربستان هستند.

سیدورف مردم بلغارستان را از خطر داعش بر این کشور و امنیت ملی آن برحذر داشت و گفت: این حقیقت است و باید حقیقت را بگوییم و گرنه در اقدامات تروریستی شریک خواهیم بود.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد