داعش تویتر ‌فرماندهی مرکزی ‌ارتش ‌آمریکا را هک کرد

سه شنبه 23 دی 1393
11:02
داعش تویتر ‌فرماندهی مرکزی ‌ارتش ‌آمریکا را هک کرد هکرهای اینترنتی، حساب کاربری فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بر روی تویتر و یوتیوب را هک کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه در پنتاگون با اعلام این خبر به شبکه "سی.ان.ان" گفت: فرماندهی مرکزی، تدابیر لازم برای رسیدگی به این مساله را در دستور کار قرار داده است.

هکرها، در نخستین پست در ساعت 12:30 به وقت شرق امریکا بر صفحه تویتر فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، نوشته اند: "سربازان آمریکا .. ما می آییم .. مراقب پشت سر خود باشید.. داعش"

یک منبع دیگر در پنتاگون تاکید کرد که هکرها تاکنون هیچ سند محرمانه ای منتشر نکرده اند و تنها به انتشار سندی مبادرت کرده اند که بر روی آن نوشته شده است: برای استفاده عمومی، که این سند، شامل نام و آدرس مسؤولان نظامی آمریکایی است و این اطلاعات، محرمانه نیست.

26

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید