استقبال "امپراتوری عثمانی" از محمود عباس

سه شنبه 23 دی 1393
14:00
استقبال استقبال جالب رییس جمهور ترکیه از رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی در کاخ جدید و مجلل ریاست جمهوری در آنکارا، توجه بسیاری از رسانه ها را به خود جلب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع خبری تأکید کردند که در مراسم استقبال "رجب طیب اردوغان" از "محمود عباس"، برای نخستین بار از گارد  16 نفره ای با لباس ها و زره های دوران عثمانی استفاده شد.

این افراد روی پله های کاخ و پشت سر اردوغان و محمود عباس ایستاده بودند.

منابع رسمی در ترکیه گفته اند که این 16 سرباز نمادی از 16 حکومت مهم در تاریخ ترک تباران هستند که از امپراتوری هون ها در سده دوم قبل از میلاد تا حکومت های سلجوقیان و گورکانیان و در نهایت امپراتوری عثمانی را شامل می شود.

خبرگزاری آناتولی هم تأکید کرد که این نخستین بار است که از این گارد در استقبال از سران خارجی استفاده شده است.

با این حال، بعضی از کاربران اردوغان را به تلاش برای زنده کردن خاطره شکوه و جلال دوران عثمانی متهم کردند.

 حواشی دیدار اردوغان با محمود عباس در کاخی رخ داد که افتتاحش در اکتبر گذشته با جنجال به همراه بود. حدود ۶۰۰ میلیون دلار برای ساخت این کاخ که ۱۱۵۰ اتاق دارد،‌ هزینه شده و اردوغان آن را نماد ترکیه جدیدی می داند که در حال بنا است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا