آمریکا عضو قطری القاعده را آزاد کرد

يکشنبه 28 دی 1393
13:06
آمریکا عضو قطری القاعده را آزاد کرد آمریکا یک قطری را که از سال 2001 به اتهام همدستی با تشکیلات تروریستی القاعده زندانی بود، آزاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از بستگان "علی بن کحله المری" با اشاره به اینکه وی شنبه به کشورش بازگشته است، حال وی را خوب توصیف کرد.

بن کحله با استفاده از بورس تحصیلی در آمریکا اقامت داشت و در سال 2001 به اتهام جعل کارت اعتباری بانکی بازداشت شد؛ اما طولی نکشید که مقامات آمریکایی او را «جنگجوی دشمن» اعلام و بدون محاکمه هشت سال زندانی کردند.

پس از آن در سال 2009 در پی اعتراف به توطئه‌چینی برای ارائه کمک مالی به گروه تروریستی القاعده به هشت سال و چهار ماه زندان محکوم شد. 

المری در زمان محاکمه اعتراف کرده بود که بین سال 1998 و 2001 در اردوگاههای القاعده در پاکستان آموزش دیده و در آنجا با "خالد شیخ محمد" مغز متفکر حملات 11 سپتامبر 2001 دیدار داشته و خالد شیخ محمد از او خواسته بود قبل از 10 سپتامبر 2001 وارد آمریکا شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ایران و چین محور بلوک‌های جدید منطقه‌ای خواهند بود


رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم


حمایت روسیه از اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد؛ رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است