با حکم دادگاه، پسران دیکتاتور مصر آزاد شدند

جمعه 3 بهمن 1393
10:48
با حکم دادگاه، پسران دیکتاتور مصر آزاد شدند دادگاه مصر روز پنجشنبه حکم آزادی پسران مبارک در پرونده معروف به "کاخ های ریاست جمهوری" را صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی منابع قضایی و وکلای مطلع می گویند دادگاه مصر روز پنجشنبه تصمیم گرفت تا 2 پسر حسنی مبارک رییس جمهور مخلوع را در پرونده فساد که در رسانه ها به پرونده کاخ های ریاست جمهوری معروف شده است، آزاد کند؛ آزادی جمال و علاء در حالی صورت می گیرد که چند روز قبل در سالگرد انقلاب 2011 مصر که به سرنگونی رژیم مبارک انجامید، تظاهراتی برگزار شده بود.

دادگاه تجدید نظر در ماه جاری اعتراض مبارک و پسرانش جمال و علاء را پذیرفت و قرار شد تا آنها باردیگر محاکمه شوند اما تا زمان آغاز محاکمه آزاد خواهند شد.

"فرید الدیب" وکیل خانواده مبارک اظهار داشت که دادگاه کیفری قاهره به ریاست "محمد عامر جادو" دادخواست وی برای اعتراض به بازداشت جمال و علاء را پذیرفت و حکم آزادی آنها را صادر کرد.

در جزییات این حکم آمده است که علاء و جمال مدت زمان حبس احتیاطی را که 18 ماه است، سپری کرده اند. حبس آنها از روز 26 ژوئن 2013 آغاز شده بود.

الدیب افزود: دو برادر از زندان آزاد خواهند شد؛ زیرا پرونده دیگری علیه آنها گشوده نشده است و از دیگر اتهامات مبری شده اند. 

برای نخستین بار پس از گذشت ماه ها، خیابانهای مرکزی قاهره پایتخت مصر بار دیگر شاهد اعتراضات ضد دولتی بود.

نیروهای امنیتی عصر پنجشنبه معترضان را از میدان "طلعت حرب" در مرکز قاهره پراکنده کردند؛ البته تظاهرات مشابهی شامگاه چهارشنبه در همین مکان برگزار شده بود.

در حادثه ای دیگر هواداران اخوان المسلمین عبور و مرور را در یکی از خیابانهای اسکندریه دومین شهر بزرگ مصر مختل کردند و به سوی ماموران امنیتی بطری های آتش زا پرتاب کردند. در این ناآرامی ها  13 نفر بازداشت شدند.

در سال 2013 پس از اعتراضات گسترده مردمی به حکومت اخوان المسلمین و محمد مرسی رئیس جمهور وقت، ارتش مصربه ریاست ژنرال عبدالفتاح السیسی که اکنون رئیس جمهور مصر است، محمد مرسی را بازداشت و از قدرت برکنار کرد. اعتراضات هواداران مرسی به این اقدام حوادث خونینی را در روزهای آتی رقم زد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم