ورود هیات مخالفان سوری به مسکو

دوشنبه 6 بهمن 1393
17:13
ورود هیات مخالفان سوری به مسکو العالم - با ورود هیات مخالفان سوری به روسیه، گردهمایی مسکو برای حل بحران سوریه، از امروز دوشنبه و به مدت سه روز آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سرگئی لاوروف"، وزیر امور خارجه روسیه با تاکید بر این که گروه‌های مخالف سوری و نیز هیاتی بلندپایه از دولت سوریه در همایش مسکو شرکت خواهند کرد، ابراز امیدواری کرد که این گردهمایی بتواند نقشی سازنده در بحران سوریه داشته باشد.

پایگاه خبری روسیا الیوم به نقل از لاوروف نوشت: گردهمایی مسکو، برای فراهم کردن زمینه گفت‌وگوی فراگیر میان همه گروه‌های درگیر در سوریه است و همه گروه‌های شرکت‌کننده در آن بر ضرورت تحقق صلح و مبارزه با تروریسم در سوریه متفق القول هستند.

هیات دولت سوریه به ریاست بشار جعفری نیز، روز چهارشنبه به این گردهمایی خواهد پیوست.

میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه از احتمال نشست دو طرفه میان وزیر خارجه روسیه و مخالفان سوری از یک سو و هیات دولت سوریه از سوی دیگر خبر داد.

سوریه، با شرکت در گردهمایی مسکو موافقت کرده است و قرار است هیات سوری، علاوه بر بشار جعفری، معاون وزیر خارجه، دو حقوقدان از وزارت خارجه، سفیر سوریه در روسیه و چند سیاستمدار دیگر سوری را شامل شود که این ترکیب، همان ترکیبِ هیات شرکت‌کننده در مذاکرات ژنو است.

از مخالفان نیز همه گروه‌های مخالف سوری به غیر از "ائتلاف ملی مخالفان" آمادگی خود را برای شرکت در این گردهمایی اعلام کردند و برخی از آنها هم‌اکنون در مسکو هستند.

"صالح مسلم"، رئیس حزب اتحادیه دموکراتیک کردهای سوریه نیز به زودی وارد مسکو خواهد شد و در گفت وگوها شرکت خواهد کرد.

روسیه با اصرار بر استفاده از نام "گردهمایی" برای دیدار مخالفان سوری و دولت این کشور در مسکو، درصدد تاکید این مساله است که این رخداد، مذاکره یا نشست سیاسی نیست و بدون دستور جلسه یا برنامه تعیین شده خاصی برگزار می‌شود و هدف از آن تنها اجرای گفت‌وگو میان طرفین برای نزدیک کردن دیدگاه هاست.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود


استقبال لبنانی‌ها از توافق ایران و آمریکا


واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده


شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است