بازداشت 516 اخوانی در حوادث سالگرد انقلاب مصر

دوشنبه 6 بهمن 1393
23:04
بازداشت 516 اخوانی در حوادث سالگرد انقلاب مصر العالم - وزیر کشور مصر از بازداشت 516 تن از اعضای اخوان المسلمین در جریان ناآرامی های چهارمین سالگرد انقلاب مصر در این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر "محمد ابراهیم" امروز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: نیروهای پلیس، 516 تن از اعضای اخوان المسملین را بازداشت کردند که در خشونت های دیروز یکشنبه اقدام هایی نظیر تیراندازی، کارگذاری یا منفجر کردن مواد منفجره، تجاوز به اماکن عمومی و خصوصی و تعرض به شهروندان مرتکب شده بودند.

ارتش مصر در جولای 2013 با اقدام نظامی، "محمد مرسی" رئیس جمهوری سابق را برکنار کرد و در ناآرامی های بعد از آن بیش از هزار و 400 نفر کشته و بیش از 15 هزار تن بازداشت شدند.

پس از آن، مقام های مصر، ضمن غیرقانونی اعلام کردن گروه اخوان المسلمین، سرکوب شدید فعالیت این گروه و اعضای آن را در دستور کار قرار داد.

سرلشکر ابراهیم خاطرنشان کرد: درگیری های میان پلیس و تظاهرکنندگان در منطقه المطریه الشعبیه در شمال قاهره، که بیش از 12 ساعت به طول انجامید، دستکم 20 کشته داشت.

آخرین گزارش ها از کشته شدن 23 نفر و زخمی شدن 93 نفر دیگر حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد


قرآن خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی رونمایی شد


بخشنامه تعیین حداقل مزد سال ۱۴۰۵ ابلاغ شد


رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست