موافقت دولت عراق با تشکیل گارد ملی

چهارشنبه 8 بهمن 1393
07:14
موافقت دولت عراق با تشکیل گارد ملی کابینه عراق، با تشکیل "گارد ملی" موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رافد الجبوری" سخنگوی کابینه عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: کابینه عراق، در جلسه دیروز تصمیم گرفت که کمیته ای از وزیران، مامور تدوین قانون "گارد ملی" شوند تا در جلسه آینده، این قانون، به رأی گذاشته شود.
دفتر "حیدر العبادی" نخست وزیر عراق حدود دو هفته قبل اعلام کرد که گارد ملی، چارچوبی قانونی برای دربرگرفتن مبارزان عشایر و نیروهای داوطلب مردمی است.
دفتر العبادی، هدف از تشکیل گارد ملی را جلوگیری از وقوع درگیری های جانبی پس از آزادی اراضی از سیطره گروه تروریستی داعش اعلام کرد که زمینه ساز انحصار مجوز حمل سلاح در دست دولت می شود.

حیدر العبادی، پیش از این از تشکیل قریب‌الوقوع گارد ملی عراق از اهل سنت این کشور با ۲۰۰ هزار عضو، برای تامین امنیت مناطق سنی‌نشین و مرزهای مشترک با اردن، عربستان و سوریه خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است