اردوغان : می خواهم مانند ملکه انگلیس باشم !

يکشنبه 12 بهمن 1393
10:49
اردوغان : می خواهم مانند ملکه انگلیس باشم ! رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که برخلاف تصور برخی افراد نمی خواهد سلطان کشورش باشد بلکه می خواهد همچون ملکه انگلیس اختیاراتی گسترده داشته باشد.

به گزارش پاگیاه خبری شبکه العالم، روزنامه "الدستور" مصر تأکید کرد: رئیس جمهور ترکیه می خواهد همچون ملکه الیزابت باشد زیرا ملکه انگلیس که دارای نظام حکومتی پادشاهی مشروطه است، اختیارات فراوانی دارد .
الدستور به نقل از روزنامه انگلیسی "تلگراف" نوشت: اردوغان گفت که باید از نظام های حکومتی بسیاری از کشورها همچون آمریکا و برزیل که در این کشورها رئیس جمهوری نقش اساسی را ایفا می کند ، الگو گرفت .  
اردوغان قبلاً گفته بود که پارلمان ترکیه به زودی به بررسی مساله تبدیل نظام ریاست جمهوری به نظام پارلمانی خواهد پرداخت که این اظهارات بیانگر تلاش اردوغان برای افزایش اختیارات خود است و اعتراضات و انتقاداتی نیز به همراه داشت .

 

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود