هلاکت سرکرده داعش در شمال تکریت

دوشنبه 13 بهمن 1393
18:32
هلاکت سرکرده داعش در شمال تکریت العالم ـ یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین امروز دوشنبه از هلاکت 4 تن از عناصر داعش از جمله یک سرکرده نظامی در حملات ائتلاف بین المللی به شمال تکریت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امنیتی در گفتگو با السومریه نیوز گفت هواپیماهای ائتلاف بین المللی خانه ای در منطقه الساحل الایسر در شهرستان شرقاط واقع در 120 کیلومتری شمال تکریت را که مقر عناصر داعش به شمار می آمد، بمباران کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، تاکید کرد که بمباران ائتلاف بین المللی به کشته شدن 4 تن از عناصر داعش از جمله یک سرکرده نظامی داعش در منطقه الساحل الایسر انجامید.

در پی تسلط عناصر داعش بر تمام مناطق استان نینوا در 10ژوئن 2014، همچنان برخی از مناطق استان صلاح الدین شاهد عملیات نظامی است.

در استان الانبار نیز عملیات مبارزه با عناصر مسلح که در برخی مناطق آن پراکنده شده اند، همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است