آزاد سازی دو منطقه در ریف دمشق از تروریستها + فیلم

سه شنبه 14 بهمن 1393
15:12
ارتش سوریه ارتفاعات "گردان موشکی" و ارتفاعات "الخزان" نزدیک شهر کفر یابوس استان ریف دمشق را پس از درگیری سنگین با تروریست های جبهه النصره و احرار الشام بازپس گرفت.

خبرنگار شبکه العالم روز سه شنبه از سوریه گزارش داد، ارتش به تازگی نیز منطقه معدر را در مرز این کشور با لبنان از تروریست ها پاکسازی کرده و بازپس گرفته بود.
ارتش همچنین یک کامیون حامل اسلحه و مهمات را در منطقه شحرایه نزدیک شهر الزبدانی استان ریف دمشق و 2 خودروی جبهه النصره را نیز نزدیک همان منطقه منهدم کرد؛ و همه سرنشینان آن را به هلاکت رساند.

آشتی ملی برای کمک به افراد مسلح نادم

دولت سوریه برنامه آشتی ملی را در مناطق آزادشده همچنان اجرا می کند.
"علی حیدر" وزیر آشتی ملی سوریه به خبرنگار العالم گفت: در مناطقی که صحنه درگیری های مسلحانه است، پس از آزادسازی برنامه آشتی ملی اجرا می شود.
علی حیدر افزود: عملیات ارتش با هدف مبارزه با تروریست ها و آزاد سازی مناطق اشغالی از تصرف آنان است؛ و در همه مناطقی که آزاد می شود بدون استثنا برنامه آشتی ملی اجرا خواهد شد و حتی مناطقی مانند رقه که تحت تصرف کامل داعش است، از این امر مستثنا نیست.
هدف دولت سوریه از اجرای برنامه آشتی ملی، کمک به فریب خوردگان و بازگرداندن آنها به آغوش جامعه برای ازسرگیری زندگی عادی است. 

MKH-2-22:45

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل