محل سوزاندن خلبان اردنی شناسایی شد

چهارشنبه 15 بهمن 1393
20:03
محل سوزاندن خلبان اردنی شناسایی شد العالم - مطبوعات و کاربران شبکه های اجتماعی محلی را که خلبان اردنی در آن به دست عناصر داعش سوزانده شد، شناسایی کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نشریه لبنانی الاخبار در شماره امروز خود خاطرنشان کرد که اعدام بی رحمانه معاذ الکساسبه، خلبان اردنی، در کنار ساختمان امنیت سیاسی رقه انجام شده است. برخی منابع می گویند که دست کم 25 تن از عناصر داعش در همین مکان و در پی بمباران نیروهای ائتلاف بین المللی به هلاکت رسیده اند.

چند حساب کاربری در توییتر از جمله صفحه متعلق به گروه فعالان حقوق بشر موسوم به "رقه در سکوت سر بریده می شود" با اشاره به جزئیات تصاویر ویدیوی سوزانده شدن این خلبان، به خصوص دیوار سنگی که در آن دیده می شود، محل وقوع این جنایت را مشخص کردند.

این حساب ها طول و عرض جغرافیایی محل مورد نظر را بدین شرح اعلام کردند (35.938725, 39.013118)، که می توان از طریق نقشه های گوگل آن را یافت.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است