هشدار درباره "خلافت" جدید تروریستها در سوريه

جمعه 17 بهمن 1393
08:46
هشدار درباره یک روزنامه انگلیسی با اشاره به کنترل گروه تروریستی جبهه النصره بر بخشهایی از سوریه از احتمال اعلام "خلافت" جدید در کنار گروه تروریستی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز روز جمعه در گزارشی نوشت: جبهه النصره از طریق همکاری با سایر گروههای مسلح و یا جنگ با آنها مساحت گسترده ای از استان ادلب در شمال سوریه را از نوامبر گذشته به تصرف خود درآورده است.
این گزارش افزود: برخی فعالان مخالف می گویند که جبهه النصره از هفته گذشته محدوده کنترل خود بر شهر حلب را گسترش داده است. این آخرین منطقه در شمال سوریه است که در آن به اصطلاح مخالفان میانه روی مسلح حضور دارند.
تایمز خاطرنشان کرد، پیدایش خلافت کوچک جدیدی در کنارل "خلافت داعش"، غرب را وضعیت اسفبار و پیچیده ای قرار می دهد.
این روزنامه افزود: عناصر جبهه النصره پنج شنبه گذشته به جنبش مسلح حزم که یکی از گروههای مورد حمایت غرب است و اخیرا موشک های ضد تانک از آمریکا دریافت کرد، حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید