داعش دو پزشک را در موصل اعدام کرد

شنبه 25 بهمن 1393
20:48
داعش دو پزشک را در موصل اعدام کرد العالم - یک منبع محلی در استان نینوا در عراق از اعدام دو پزشک عراقی به دست عناصر گروهک تروریستی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع اعلام کرد که عناصر گروهک تروریستی داعش بعداز ظهر امروز (شنبه) دو پزشک عراقی را در موصل به بهانه خودداری از معالجه عناصر این گروهک تروریستی، اعدام  کردند.

این منبع به "سومریه نیوز" گفت: عناصر وابسته به گروهک تروریستی داعش این دو پزشک را در اردوگاه الغزلانی در جنوب غربی موصل تیرباران کردند.

به گفته این منبع که خواست نامش فاش نشود، این دو پزشک عراقی چند هفته پیش به دست عناصر تروریستی داعش در منزلشان در شرق موصل ربوده شده بودند.

وزارت حقوق بشر عراق در نوامبر سال 2014 اعلام کرد که گروهک تروریستی داعش شش پزشک را به علت خودداری از معالجه بیماران و زخمی های داعش، اعدام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد